על יחסי ציבור בתרבות עם אוצר תרבות/ ראובן שבת


משרד יחסי הציבור-"אוצר תרבות", הוא משרד ותיק וידוע שם בתחום יחסי ציבור לעסקי ומופעי תרבות בישראל. במהלך עשרים ואחת שנות קיומו, הוא טיפל במאות רבות של זמרים, שחקנים, יוצרי תרבות, מופעים שונים ומגוונים.

עשייתו המגוונת, הצליחה בהחלט להטביע חותם על עולם התרבות בישראל ולקדם לא מעט אמנים ויוצרים מתחומי המוזיקה, התאטרון ועולם הבמה.

את המשרד מנהלים שניים: הילה קומם ויהודה קורן, זוג נשוי.


 

ספרו מעט על עצמכם וכמה שנים קיים האתר אוצר תרבות

 

 

הילה קומם, מנהלת אוצר תרבות, בעלת תואר שני בתקשורת מהאוניברסיטה העברית ובעלת ניסיון מעשי בעיתונות ובהפקה בטלוויזיה. מכירה היטב את הדרך בה פועלת התקשורת ומומחית בקידום תרבות באמצעות הפקת אירועים יצירתיים וכן באמצעות קישור יצירתי בין המוצר האמנותי לבין האקטואליה. אחת הכותבות המוכשרות בארץ, שמשרדי יח"צ אחרים רוכשים ממנה הודעות לעיתונות. יודעת לפנות לקהלים שונים. שילוב הכישרונות מאפשר לה להעלות על סדר היום גם נושאי תרבות שהם לכאורה שוליים.

 

יהודה קורן, מנהל השיווק ואיש יחסי ציבור הוא בעל ניסיון רב שנים בתחום הפקה ומכירות מופעים, גרפיקה דפוס, כמו גם תחום הלובינג. בעל כישרון ייחודי לפתוח דלתות ולחדור ללבבות. הוא יוצר קשרים חדשים עבור המשרד וכן באופן ייחודי לצרכי הלקוחות.

 

משרד יחסי הציבור "אוצר תרבות" הוקם ב – 2004 על ידי הילה ויהודה הצטרף ב 2007.

זהו משרד אכפתי ויעיל הנותן יחס אישי ללקוחותיו.

אוצר תרבות מתמחה ביחסי ציבור למוזיקאים, יחסי ציבור למופעים והצגות, ויחסי ציבור למוסדות חינוך תרבות ותרבות. עוד התמחויות מיוחדות: מוצרי תרבות לילדים, סיורים לחו"ל, ספרים ותערוכות. השירות של אוצר תרבות נועד לחשוף את לקוחותיו לקהלים חדשים ולהפוך אותם למוכרים בצורה חיובית. המשרד פיתח כלים ייחודיים המאפשרים לאמנים ולמיזמי תיירות להשיג קהל חדש, למכור כרטיסים, מופעים והצגות ולהרחיב את הפעילות. אנחנו עובדים עם אמנים ומוכרים יותר ופחות, כולם איכותיים. כמו כן עובדים עם מוסדות תרבות, חינוך ותיירות ומתמחים בחשיפתם לקהל איכותי.

 

מה מייחד אותו ומה היתרונות שלו

בנוסף לשירותי יחסי ציבור מסורתיים מול כלי התקשורת, המשרד מספק  שיווק לקהל ושיווק למכירת מופעים, הרצאות ומוצרי תרבות.

כמו כן מתמחה המשרד בייעוץ אסטרטגי, כתיבה שיווקית ובייזום של אירועים יצירתיים למטרת יחסי ציבור.

המשרד מומחה בבניית בידול ייחודי ללקוחותיו.

לאוצר תרבות קשרים ענפים בכלי התקשורת, יצירתיות יוצאת דופן וגם מיומנויות וערוצי תקשורת ייחודיים לו:

ניוזלטר "אוצר תרבות" יוצא ללא הפסקה מזה 21 שנה. יש לנו  רשימות מייל של קניינים וכן רשימות וואטסאפ של חובבי תרבות וקניינים. 

 

 

מדוע חשוב כיום לתת מענה משולב של יחצ וושיווק

כלי התקשורת לא נותנים מענה מספק לאמנים איכותיים. אם הכיסוי היה נמוך, כיום הוא נמוך עוד יותר.

כמובן שנפתחים ערוצים חדשים כמו בלוגים ופודקאסטים ועם יחסי ציבור יצירתיים אפשר להגיע גם לפריים טיים, אבל קשה לאמן שלא ניצח בריאלטי להגיע לקהל הרחב.

לכן חשוב מאוד להגיע ישירות גם לחובבי תרבות ולקנייני תרבות. השירותים שלנו פותחו כתוצאה מצורך שראינו בשטח.

 

 

 במה תלויה לדעתכם הצלחתם של מופעי תרבות בישראל

יש הרבה גורמים להצלחה של מופע

א. האיכות של האמנים

ב. הקליעה לטעם הקהל- הקהלים שאנו עובדים מולם מעדיפים חומרים שהם מכירים עם זווית חדשה.

ג. המינון הנכון מבחינה רגשית של שירים קצביים ושירים שקטים (במופעים מוזיקליים)

ד. כמובן יחצ ושיווק

ה. כמובן שתמיכות כספיות יכולת לעזור לתרבות וחשובות מאוד.


לאתר לחצו כאן:

https://otzartarbut.com/

 

logo בניית אתרים