
צילומים: עמי ורדי
מופע השקה מנגנים אריק איינשטין/ עמי ורדי
הזמן 9.2.18. המקום -אולם בית היוצר בנמל תל אביב .האירוע -מופע השקה לאלבום מנגנים אריק אינשטיין.
ההתחלה :
נגן הבס אלון נאדל ,חבר לנגן הגיטרה עמוס עבר הדני ויחד העלו רעיון להפקת אלבום שבו נגנים שניגנו בעבר עם אריק אינשטיין רק ממגינות (אלבום אינסטרומנטלי).
בהתלהבות גדולה פנו לחגי מרום שהוא מומחה בתחום "גיוס המונים" ובניהולו הצליחו לגייס את הסכום הנדרש להפקת האלבום .בהקלטות השתתפו נגנים מהשורה הראשונה בארץ. כה רבים השתתפו שקצרה היריעה מלפרט את כולם . בשקט בשקט התקבצו הנגנים הוותיקים בתוספת כוח עזר צעיר מגוון וכשרוני והרימו את המופע .
האירוע :
כשם המופע ,כך היה . רק ניגנו, בהרמוניה מופלאה והרבה רגש, עיבודים בין זהה למקור לבין טיפה חדש ומחודש.
לא היה צריך יותר מזה .מופע שמרנין את הלב . הלהקה נתנה לדמיון של הקהל לצוף ולעלות ויש כאלה שמוכנים להישבע ששמעו את אריק שר עם הלהקה .
רשימת המשתתפים במופע :
עדי רנרט-פסנתר ומקלדות/שירה דני עבר הדני -מקלדות/שירה מרק רוזן - סקסופון אלון הלל - תופים איתן איצקוביץ' -תופים אורן בלבן --פרקשיין דורון מזרחי -גיטרות עמוס הדני - גיטרות/שירה אלון נדל -בס/שירה אילן סאלם - חליל שמוליק בודגוב -גיטרה גיא בוקאטי - גיטרה מורן בראון- טרומבון 
ומה הלאה ?
ובכן, לאור ההצלחה והביקוש הגדול ( והמוצדק לדעתי), הוחלט על מופע נוסף באותו מקום ב 2.3.18 ב21.30 .
האורח בהופעה יהיה שם טוב לוי שעבד עם אריק על שלשה אלבומים .
ממליץ ללהקה לספר קצת יותר על מה שהיה פעם ומה שהיה עכשיו מאחורי השירים, לקהל אני ממליץ בחום להגיע למופע .